Afbeelding

T.V. d’Oudelande geeft start aan tennisseizoen

Sport

RIDDERKERK - Op zaterdag 28 maart zal ook dit jaar weer de open dag plaats vinden bij tennisvereniging d’Oudelande. Tussen 10 en 14 uur opent de club haar deuren voor alle belangstellenden. Naast de verschillende commissieleden zal ook de tennisschool zich presenteren en de bezoekers helpen in hun eerste stappen op de tennisbaan.

Verder zal de tennisschool, door het geven van een tennisclinic, de verschillende onderdelen van de tennissport laten beleven. Ook voor de wat meer gevorderden is ruimte om een balletje te slaan met behulp van het ballenkanon. Voor de allerkleinste is aan de hand van de minibaan een op maat gesneden kennismaking van het tennisspel mogelijk. Rackets en ballen zijn voldoende aanwezig zodat iedereen een balletje kan slaan. Op deze open dag is een speciaal ‘open dag kortingstarief’ voor het lidmaatschap van toepassing. 

De open dag is traditiegetrouw het startschot voor het nieuwe tennisseizoen. Het openingstoernooi zal wederom een gezellige start geven aan het seizoen 2015-2016.
Kort hierna start op donderdag 2 april de competitie, waarna ook de vrijdag, zaterdag, zondag, dinsdag en woensdag competitie voor jong en oud van start zal gaan. Dit jaar doen er 29 senioren en 10 junioren teams mee aan de competitie, waarmee duidelijk wordt dat het wedstrijdtennis ook bij d’Oudelande goed vertegenwoordigd is. Naast het competitieve zullen er zeker in dit jubileum jaar regelmatig gezelligheidstoernooien voor jong en oud worden gehouden op het park. Op www.deoudelande.nl zijn alle belangrijke evenementen te vinden.

Advertenties uit de krant