Afbeelding

Uitbreiding Damesafdeling v.v. Rijsoord

Sport

RIDDERKERK - Om de toekomst van het damesvoetbal zeker te stellen is de damesafdeling van de V.V. Rijsoord naarstig op zoek naar nieuwe leden die de huidige groep dames willen komen versterken. Momenteel speelt het eerste dameselftal in de vierde klasse Zuid I en de resultaten zijn zodanig dat ze momenteel een plek bij de eerste vijf van de ranglijst innemen. Jammer genoeg worden de dames dit seizoen geteisterd door langdurige blessures, waardoor ze vaak niet in de sterkst mogelijke opstelling kan spelen.

Sinds dit seizoen hebben ze een drietal trainers in de technische staf, die naast Peter van Hese, nu ook bestaat uit Jan Groeneweg en Hans Niehold. Dit trio heeft er wel voor gezorgd dat het voetbal t.o.v. vorig seizoen een stuk verbeterd is en V.V. Rijsoord streeft er naar om het niveau langzaam weer terug te brengen waarop in het verleden werd gespeeld. Belangrijk is daarbij zeer zeker dat de randvoorwaarden goed zijn en met een geweldige sponsor als VOR Groenten en Fruit Import van Ooijen B.V. is er voor gezorgd dat onze dames er al jarenlang zeer verzorgd bijlopen.

Zeker net zo belangrijk is de sfeer binnen de damesafdeling en daar mag de V.V. Rijsoord best trots op zijn. Die sfeer is bijzonder goed omdat het plezier om te spelen en een uitstekende onderlinge band voorop staat bij de dames. Bovendien worden ook nog diverse activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een afsluitweekend van het seizoen in een vakantiehuis.
Op kort termijn zal er weer een nieuwe damescommissie gevormd worden. Zij gaan de organisatie en structuur van de damesafdeling weer een goede uitstraling geven.

Bij belangstelling kan met langs komen op de trainingsavonden op maandag en woensdag vanaf 20 uur. Contact via Lydia van Loon (06-29375670) of het sportpark V.V. Rijsoord (0180-420070).

Advertenties uit de krant