Alblasserdam-SV Bolnes 0-0

RIDDERKERK - Wat te schrijven over deze wedstrijd is niet zo gemakkelijk, daar gebeurde er te weinig voor. Maar dat de wedstrijd van belang is voor zowel Alblasserdam als Bolnes is wel duidelijk als je naar de stand kijkt. Bolnes heeft 14 -17 en Alblasserdam 14-15, dus om Alblasserdam onder ons te houden is minimaal een gelijk spel nodig. Daarnaast staat VVGZ op 14 punten op een directe degradatieplaats, maar drie punten achter ons.

Door Ben Smit

Het niveau van deze wedstrijd was abominabel slecht van beide kanten. In de eerste helft had Alblasserdam het meeste recht op een doelpunt. Een bal op de lat en paal waren de wapenfeiten van een gevaarlijker Alblasserdam, hier kon Bolnes niets tegenover zetten. Met een beetje geluk hebben we de rust met een brilstand bereikt. In de tweede helft werd het matige niveau voortgezet met een iets gevaarlijker Bolnes waarin Melvin Zaalman een aantal malen gevaar kon stichten. Voor het overige was de wedstrijd niet het vermelden waard. Te veel invallers bij Bolnes wat het niveau een paar stappen deed zakken. Gelukkig eindigde de wedstrijd in een doelpuntloze 0-0 en konden we een puntje meenemen naar de Berg. Hierdoor Is Alblasserdam op twee punten achterstand gebleven en hebben we de achtste plaats behouden.
Nog te vermelden valt de gele kaarten van Ronald Vrolijk, Michael Lindberg en Wesley Strootman. Wat gelukkig geen gevolgen heeft voor de derby van volgende week tegen de kraaien.
Opstelling: Jordey Godijn; Ronald Vrolijk ( Cendrick Privania ); Ferry Smit: Michael Lindberg: Rudy Fortes: Rodger Lieveld; Wesley Strootman; Melvin Zaalman; Meija Marleyson, Gerson Duarte ( Kenzo Sanchez ),Michael Zaalman.