Afbeelding

Open dag T.V. d’Oudelande

Sport

RIDDERKERK - Op zaterdag 28 maart zal ook dit jaar weer de open dag plaats vinden bij tennisvereniging d’Oudelande. Tussen 10.30 en 14 uur opent de club haar deuren voor alle belangstellenden. Naast de verschillende commissieleden zal ook de tennisschool Simontennis zich presenteren en de bezoekers helpen in hun eerste stappen op de tennisbaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:30 tot 11:30 uur Vooral gericht op kinderen van 5 tot 17 jaar
11:30 tot 12:00 uur Demonstratiewedstrijd tussen topspelers van tv d’Oudelande
12:00 tot 13:00 uur Volwassenen zonder tenniservaring
13:00 tot 14:00 uur Volwassenen met tenniservaring


Tijdens de gehele ochtend zijn er mensen op de vereniging om vragen te beantwoorden.
Op deze open dag is een speciaal open dag kortingstarief voor het lidmaatschap van toepassing. Wanneer er tijdens de open dag ook wordt ingeschreven voor tennislessen zal men zes lessen cadeau krijgen.


De open dag is traditiegetrouw het startschot voor het nieuwe tennisseizoen. Het openingstoernooi zal wederom een gezellige start geven aan het seizoen 2015-2016. Daarnaast vindt in het weekend van 28 maart ook het jaarlijkse jeugdweekend plaats op een externe locatie.
Kort hierna start op donderdag 2 april de competitie, waarna ook de vrijdag, zaterdag, zondag, dinsdag en woensdag competitie voor jong en oud van start zal gaan. Het eerste herenteam zal dit jaar in de eerste klasse uitkomen. Met een pittige loting zal het team dit jaar voor lijfsbehoud gaan. Dit jaar doen er 29 senioren en tien junioren teams mee aan de competitie, waarmee duidelijk wordt dat het wedstrijdtennis ook bij d’Oudelande goed vertegenwoordigd is. Naast het competitieve zullen er dit jaar regelmatig gezelligheidstoernooien voor jong en oud worden gehouden op het park.

Op www.deoudelande.nl zijn alle belangrijke evenementen te vinden.

Advertenties uit de krant