Afbeelding

Toneelvereniging speelt ‘We gaan naar Zandvoort’

Regionaal

BARENDRECHT – Op 18 april staat toneelvereniging Barendrecht weer op de planken van theater Het Kruispunt. Dit keer spelen zij de klucht: ‘We gaan naar Zandvoort’, geschreven door Hans Kirchhoff en in het Nederlands bewerkt door Mimi en Peter van Waterschoot van der Gracht.

De vaste bezoekers zijn het al gewend, het wordt weer een avondje lachen. De doldwaze klucht ‘We gaan naar Zandvoort’, speelt zich af in het huis van Paul en Hanny van der Steen. Vader, moeder, twee dochters en de aanhang staat op het punt om op vakantie te gaan. Alles is geregeld en oma zal op het huis passen, maar de mannen hebben eigenlijk helemaal geen zin in deze vakantie. Ze bedenken een plan om thuis te kunnen blijven zonder de vrouwen. Maar of dit nu zo slim is? Vermommingen, veel smoesjes, slaappillen, gesnurk en andere rare geluiden, het komt allemaal voorbij in ‘We gaan naar Zandvoort’ en staat gerant voor een avond vol gezelligheid. Na afloop wordt er nog feest gevierd in de foyer van het theater met DJ Ed Verhage.

De klucht is weer vakkundig geregisseerd door Marian Boers.

Toneelvereniging Barendrecht bestaat al 29 jaar en krijgt het iedere keer weer voor elkaar om veel bezoekers naar Het Kruispunt te trekken. Kaarten á 15,50 euro per stuk (inclusief drankje en garderobe) zijn te bestellen via www.theaterhetkruispunt.nl. De voorstelling begint om 20.15 uur. Meer informatie via www.toneelverenigingbarendrecht.weebly.com
Like de Facebookpagina en leef mee met de vorderingen van de repetities.

Advertenties uit de krant