Foto Roelie 't Jong

Slikkerveer met 5-0 onderuit bij Excelsior ´20

RIDDERKERK - In Schiedam kwam Slikkerveer er niet aan te pas in het duel tegen Excelsior ´20. Al meteen vanaf de aftrap was de thuisploeg al doeltreffender dan Slikkerveer.

Tijdens de eerste aanval van Excelsior in de eerste minuut kopte Lisendry Sambo een voorzet vanaf links raak: 1-0. Daarna bleef het spel voornamelijk beperkt tot het middenveld, want door de hobbelige grasmat was combineren moeilijk en werd er over en weer veel balverlies geleden. In de 58-ste minuut was het wederom de thuisploeg die toesloeg. Een vrije trap vanaf de rechterflank werd bij de eerste paal hard ingekopt door Mitchell Kalaboyias: 2-0. Een niet goed weggewerkte hoekschop belandde voor de voeten van Lisendry Sambo, die Excelsior op 3-0 zette. Uiteindelijk werd het 5-0, een terechte overwinning voor Excelsior ´20. Slikkerveer zag door de uitslagen in deze competitieronde de concurrentie naderen en behoudt drie punten voorsprong op Excelsior ´20 op de ranglijst. Komende zondag speelt Slikkerveer om 14 uur uur op het eigen Reijerpark tegen OHVV.