Afbeelding

Puzzeltocht in Rijsoord

Nieuws

RIDDERKERK - In Rijsoord kunnen inderen in de basisschoolleeftijd op de ochtend van Koningsdag meedoen aan een puzzeltocht door het dorp. Oranjevereniging Nederland & Oranje heeft er verschillende opdrachten voor onderweg bij bedacht. Om 10.00 uur worden de deelnemers verwacht bij het trapveldje tegenover het visclubgebouw aan de Vlasstraat. Deelname is gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart. Niet-leden kunnen voor € 2,50 p.p. meedoen.

Toertocht

’s Middags staat de traditionele autotoertocht van de Oranjevereniging op het programma. Er kan tussen 13.00 en 13.30 uur worden ingeschreven bij het visclubgebouw. Wie mee wil dingen naar de eerste prijs moet zijn/haar deelnameformulier (één per auto) uiterlijk om 17.30 uur hebben ingeleverd. Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 5,-- per auto (chauffeur + bijrijder) en € 2,50 per extra passagier.

Oranjeborrel

Vanaf 17.30 uur is iedereen in het visclubgebouw welkom aan een glaasje oranjebitter. Tijdens deze Oranjeborrel met wat hapjes is de prijsuitreiking van de toertocht rond 19.00 uur. Ook leden van de Oranjevereniging niet hebben meegereden zijn welkom bij deze afsluiting.

Advertenties uit de krant