Afbeelding

Opening nieuwe glijbaan De Fakkel

Nieuws

RIDDERKERK - Afgelopen weken is er door Watergames & More hard gewerkt aan het plaatsen van een gloednieuwe glijbaan in zwembad De Fakkel. Op woensdag 22 april 2015 is de glijbaan officieel geopend door wethouder Tineke Keuzenkamp. Vanaf 13.30 uur mochten bezoekers de eerste rondjes naar beneden maken.

Voor deze nieuwe glijbaan werd er een prijsvraag uitgezet om een passende naam te bedenken. Omdat er in zwembad De Fakkel gebruik wordt gemaakt van huisstijlbeestjes, konden kinderen t/m 12 jaar een beestje bedenken voor de nieuwe glijbaan. Uit alle inzendingen zijn drie prijswinnaars gekozen: Laura de Man (1e), Amy van Delzen (2e) en Haley de Jong (3e) hadden allen een octopus bedacht en getekend. Laura de Man mocht met haar tekening naar Djen Design in Hendrik-Ido-Ambacht om de octopus te gaan ontwerpen. Haar ontwerp zal nu bij de nieuwe glijbaan komen te hangen. Naast haar eigen ontwerp, heeft Laura ook een zomerabonnement voor 2015 gewonnen, Amy van Delzen een 10-badenkaart en Haley de Jong vier vrijkaartjes.


Na een welkomstwoord van Deef Kuiper, leidinggevende van zwembad De Fakkel, heeft wethouder Tineke Keuzenkamp de prijzen aan de winnaars overhandigd en samen met hen het lintje doorgeknipt. De prijswinnaars mochten als eerste van de nieuwe glijbaan De Octopus.
Gedurende de gehele middag was er voor de kinderen en ouders in het zwembad van alles te doen en is er een feestelijke opening van gemaakt. Foto’s van de opening van de glijbaan zijn te vinden op de Facebook.com/SportenWelzijn of via twitter.com/DeFakkel.

 

Advertenties uit de krant