Inspiratieloos Rijsoord verliest van degradant Klundert

RIDDERKERK - Rijsoord heeft zaterdagmiddag de kans laten liggen om de laatste thuiswedstrijd van deze competitie met glans af te sluiten. Een ogenschijnlijk inspiratie- en futloos Rijsoord moest zelfs toezien hoe het al gedegradeerde Klundert in blessuretijd de volle winst naar zich toetrok. En qua instelling niet eens onverdiend.

In de zesde minuut kon Thoma Sivananthan met een fraaie boogbal het eerste doelpunt aantekenen; 0-1. Michael Bekkers, die verder een prima wedstrijd keepte en ook Rijsoord voor een verdere achterstand behoedde, was kansloos.

De kansen namen toe, echter er moest na bijna een half uur voetballen een strafschop aan te pas komen om Rijsoord langszij te brengen. Aan de rand van het strafschopgebied werd Soufiane Aouragh geheel onnodig van achteren aangetikt en scheidsrechter Elderson wees onverbiddelijk naar de stip. Mike van Gool ontfermde zich over dit buitenkansje; 1-1.
Uit een volgende aanval van Klundert bracht Mitchell van der Heijden een aanvaller van Klundert ten val en kreeg Rijsoord nu een strafschop tegen. Peter van Wingerden maakte geen fout; 1-2

Volgende week wacht de laatste competitiewedstrijd in en tegen Alblasserdam.