Afbeelding

Pupillentoernooi Slikkerveer

Sport

RIDDERKERK - De E- en F-pupillenteams van Slikkerveer deden zaterdag 30 mei mee aan het grootste toernooi voor de jeugd. In het ochtendprogramma streden ruim 22 teams verspreid over vier poules hun toernooi. In de middag werd het programma vervolgt met de E-pupillenteams met zo’n 35 teams.

De prestatie van het team van Slikkerveer E1 sloot aan bij die van het hele seizoen. In de reguliere competitie in de hoogste afdeling, namelijk de hoofdklasse werd een prima plaats in de middenmoot behaald. In het kader van de Voetbal Rijnmond Cup werd de ploeg afgelopen week na een 0-0 eindstand pas via de penalty’s gestuit door Spartaan ’20 E1 op weg naar de finale. Ook dit keer wist de E1 die stijgende lijn vast te houden en het eigen toernooi winnend af te sluiten met prima resultaten.

Ook werd tijdens het toernooi middels activiteiten geld ingezameld voor het jaarlijkse en traditionele Tentenkamp voor de jongste jeugdspelers van de Slikkerveer, dat wordt gehouden op zaterdag 4 juli. De organiserende dames kregen het voor elkaar om alle door sponsors ter beschikking gestelde cadeau ’s aan de man te brengen.

Advertenties uit de krant