Afbeelding

9400 Euro voor Wilhelminiakerk

Nieuws

RIDDERKERK - In en rond de Wilhelminakerk in Ridderkerk-Slikkerveer was de combinatie van Rommelmarkt en de expositie over trouwen een groot succes. De voorlopige netto opbrengst van deze tiende Rommelmarkt is 9.400 euro.

In de zaal achter de kerk was het druk bij de catering en het Ridderkerkspel. Ook veel belangstelling was er voor de verkoop van groente en fruit, bloemen, planten, brood, koek, noten en snoep, ijs enz. 

Kinderen lieten zich schminken en hebben genoten van het springkussen en leverden in de kerk de kleurplaat in. Tijdens het kleuren konden de kinderen luisteren naar de liedjes van de afgelopen tentweek, die deze zomer gepand is van 17 tot en met 21 augustus. 

De winnaars van de kleurwedstrijd, Naomi Verhoevan, Mandy van Weenen en Wiesje van Gelderen kregen een mooie cadeaubon van ‘de Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar’ door ds. Westland uitgereikt.

De winnaar van het bruidsboeket is Hester Lagerwerf.
Er waren veel vrijwilligers bij deze zonnige dag betrokken.
Foto’s van de rommelmarkt en de trouwjurken zijn te zien op de site van
de kerk www.WilhelminakerkSlikkerveer.nl


De Rommelmarktcommissie en de werkgroep trouwexpositie van de Wilhelminakerk dankt alle medewerkers en de inbreng van spullen voor de rommelmarkt en doopjurken en diverse bedrijven voor al hun bijdragen en inzet. Ze nodigen iedereen in Ridderkerk-Slikkerveer van harte uit om
óók mee te doen in het gemeenteleven.

Voor informatie www.wilhelminakerk@filternet.nl of tel 06-12304667

 

 

Advertenties uit de krant