Afbeelding

Grote Clubactie V.V. Rijsoord levert recordbedrag op

Algemeen

RIDDERKERK - Afgelopen donderdagavond  was een spannende avond op de Rijsoordse Voetbalvereniging. Op deze avond werd de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Vorig jaar werd deze actie nieuw leven ingeblazen wat toen al resulteerde in een geweldige opbrengst. Dit jaar hoopte de vereniging dit resultaat te evenaren of misschien zelfs wel te overtreffen.Met mooie prijzen in het vooruitzicht werd er geprobeerd om de jeugd enthousiast te krijgen om zoveel mogelijk loten te verkopen. En dat is gelukt. Meer dan 140 jeugdleden hebben hun uiterste best gedaan zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit kon door gewoon langs de deuren te gaan, maar ook online verkoop was één van de mogelijkheden.

Afgelopen donderdagavond overhandigde jeugdvoorzitter George Broeders de cheque aan jeugd coördinator Ron Snijders. Deze had de eer om het bij elkaar gehaalde bedrag te onthullen. De totale opbrengst van de groteclubactie 2015 heeft het gigantische bedrag van 4.332,93 euro opgeleverd. Dit bedrag komt 100% ten goede aan de jeugdafdeling.  

Tijdens het optreden van clown/goochelaar BAS werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Het best verkopende team was MD1. Het meidenteam van V.V. Rijsoord. Zij hadden met elkaar maar liefst 263 loten verkocht. Zij mogen dit nu met elkaar gaan vieren op een door hun gekozen teamuitje. De beste verkoper was een speelster uit dit team. Marjolein Hilberts had maar liefst 140 loten verkocht. Haar geheim voor dit gigantisch succes was de ouderwetse deur-aan-deur verkoop. Haar inzet werd geheel terecht beloond met een I-pad mini waar zij ontzettend blij mee was.

De tweede plaats was voor Nick van Gameren met 57 verkochte loten. De derde plaats werd bezet door twee jongemannen Sem Jerins en Roel van Kessel. Beide goed voor de verkoop van 47 loten. Zij werden allen beloond met een cadeaubon. 

Advertenties uit de krant