Afbeelding

Salon de Promotion bij Auto Indumij.

Algemeen

BARENDRECHT De verkoopteams van Auto Indumij Dordrecht, Barendrecht en Oud-Beijerland  zijn er helemaal klaar voor. Tijdens de paasperiode is het de traditie dat er veel te doen is in autoland. Dit geldt zeker ook voor Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer in Zuid-Holland en West-Brabant, waar t/m 28 maart de Salon de Promotion wordt georganiseerd met tal van bijzondere aanbiedingen.

Renault Clio Estate voor de prijs van een hatchback

Zo is tijdens de Salon de Promotion  de ongekend populaire Renault Clio Estate tijdelijk te koop voor de prijs van een hatchback. Extra ruimte, helemaal gratis! Daarnaast zijn  de totaal nieuwe Renault Mégane en de chique Talisman in de showoom van Auto Indumij te zien. Het verkoopteam is dan ook razend enthousiast.

Extra voordeel tot € 3.500,-

Wie tijdens de Salon de Promotion een nieuwe Renault aanschaft profiteert van tijdelijk een extra voordeel tot maar liefst € 3.500,-  Ze hebben diverse modellen op voorraad. Naast de nieuwe Megane en Talisman staan ook de moderne Twingo, de veelzijdige Captur en de stoere Kadjar volop in de spotlights. Voor iedere levensfase een Renault, dat is het motto van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker, verantwoordelijk voor het design van onder meer de nieuwe Clio en Renault Talisman.

Kans maken op een gratis paasontbijt?

Een leuke actie bij Auto Indumij:  iedereen maakt kans op  één van de tien gratis paasontbijtjes. Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is zich aanmelden op www.renault-indumij.nl/paasontbijt. Het luxe paasontbijt wordt tweede paasdag bezorgd.

Tweede Paasdag geopend

Ook Auto Indumij Dordrecht, Barendrecht en Oud-Beijerland  zijn tweede Paasdag van 11.00 tot 16.00 geopend. Een bezoek aan Auto Indumij op tweede paasdag is sowieso de moeite waard, want voor  de eerste dertig bezoekers hebben zij een prachtig paasboeket klaarstaan. Helemaal gratis!

Extra hoge inruilprijzen

Auto Indumij denkt graag mee. Zo hebben zij speciaal de actiewebsites www. Ikwileentwingo.nl, www.ikwileenclio.nl,  en www.Ikwileencaptur.nl  ontwikkeld zodat men, voorafgaand aan het bezoek aan de showroom, alvast de waarde van de huidige auto kan laten bepalen. Geheel online en met een paar eenvoudige klikken op de muis. 

Voor alle open locaties en extra informatie kijk op www.renault-indumij.nl

Advertenties uit de krant