Afbeelding

Clown Argo in theaterzaal

Algemeen

In samenwerking met Hollandse Maatjes heeft Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) de Belgische clown Argo vastgelegd voor vier voorstellingen met zijn papegaaienshow.

De clown heeft dagelijks met zijn shows in familiepark Bobbejaanland gestaan en zal tijdens de Pinkstermarkt op 14 mei zijn kunsten vertonen in theater Het Plein.Argo, ooit uitgeroepen tot beste clown van België, brengt geen traditionele papegaaienshow. Hij staat met zijn gevederde vrienden voor topamusement, waarbij hij ook weet te verrassen met meesterlijke goocheltrucs en natuurlijk de nodige grappen. Daarnaast heet hij een grote ara Tjesto die veel gekke dingetjes doet.

Gratis kaarten
De voorstellingen zijn om 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Bij elke show kunnen maximaal 250 personen worden toegelaten. Kaarten voor deze shows kunnen op de dag zelf gratis worden afgehaald bij de tent van Hollandse Maatjes achter het podium op het Koningsplein. Het is zaak om er snel bij te zijn, want vol = vol!

Droomwens
De toegang is zoals gezegd gratis, maar de portemonnee mag mee voor een vrijwillige gift in de collectebus van "De Droomwens". Clown Argo ondersteunt al jaren de organisatie voor droomwensen van kinderen die een ongeneeslijke ziekte of een ernstige handicap hebben.

Advertenties uit de krant