Afbeelding

Lente-4-daagse op ontmoetingsplein

Algemeen

Van woensdag 18 t/m zaterdag 21 mei houdt Aafje op haar ontmoetingsplein Reyerheem in Drievliet een feestelijke Lente-4-daagse. Buurtgenoten kunnen elkaar op die dagen bij allerlei activiteiten ontmoeten. Op het programma staan onder meer een smakelijke proeverij, het maken van een lenteboeket en een wandeltocht met de rollator.
Het ontmoetingsplein is dé plek waar 65-plussers op ongedwongen wijze nieuwe mensen uit de buurt kunnen ontmoeten. Dat kan tijdens een creatieve workshop, sportieve activiteit of een smakelijke lunch of diner. Ook kan men er altijd terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Activiteiten
Op woensdag start de Lente-4-daagse met een Oud-Hollands diner en een lezing over de Ridderkerkse politie. Op het programma voor donderdag en vrijdag staan onder meer een modeshow, een dansworkshop, een optreden van een koor, en een proeverij. Ook wordt informatie gegeven over het levenstestament. Op zaterdag kan iedereen meedoen aan de 'Gezelligste quiz' en deelnemen aan de buurtborrel ter afsluiting van de Lente-4-daagse.

Programmaboekje
Het overzicht van het programma is elders in 'de Combinatie' van deze week te vinden. Ook kunt u het programmaboekje ophalen op het ontmoetingsplein of downloaden op www.aafje.nl/ontmoetingsplein (onderaan de pagina). In het programmaboekje staat welke activiteiten gratis zijn en voor welke activiteiten een kleine bijdrage wordt gevraagd.

Advertenties uit de krant