Afbeelding

Open Dag bij sv Slikkerveer met drie profspelers

Algemeen

Voetbalvereniging sv Slikkerveer organiseert op woensdag 1 juni weer een open dag voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Zowel leden als niet-leden kunnen meedoen aan deze middag, die van 13.30 tot 16.30 uur gehouden wordt op sportpark Reyerpark.

Het programma staat bol van verschillende voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie kunstgras hoofdveld van Slikkerveer. De voetballertjes worden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en net als vorig jaar ook door drie profvoetballers: Michiel Kramer van Feyenoord, Kevin Jansen van ADO Den Haag en Ricardo Kieboom, die kampioen werd van de Jupiler League met Sparta. Voor alle deelnemers dus een unieke kans om met of tegen deze profvoetballers te voetballen!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: opendag@svslikkerveer.nl. Men moet in die e-mail denaam, geboortedatum, e-mailadres doorgeven. Wie al ergens voetbalt moet ook de club en het team vermelden om de inschrijving volledig te maken. Ook niet-leden zijn welkom. Op deze mooie voetbaldag is het ook mogelijk om nieuwe jeugdleden voor de club in te schrijven.

Advertenties uit de krant