André Huizer van boekhandel De Ridderhof met de boeken van Arie Visser
André Huizer van boekhandel De Ridderhof met de boeken van Arie Visser

Masterclass van schrijver

Algemeen

De Barendrechtse auteur Arie Visser - schrijver van drie verrassende boeken in het oplichtersgenre – gaat een gratis Masterclass voor de kopers zijn boeken verzorgen. Zijn boeken zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Ridderkerk bij boekhandel De Ridderhof.
Het oplichtersgenre betreft verhalen waarbij de lezer sympathie ontwikkelt voor de oplichters. Altijd met veel spanning en humor verteld, en eindigend in een meesterkraak. Bekend uit het genre zijn bijvoorbeeld Ocean's Eleven, Entrapment en The Italian Job.Visser lanceerde gelijktijdig drie boeken met verrassende plots onder de titels "Strak & Dwars", Een kwak geld" en "Wisselgeld". De auteur heeft 15 jaar ervaring als copywriter en heeft onder meer afleveringen voor een tv-comedy geschreven.
Bij aanschaf van de drie boeken krijgt de lezer het recht om een drie uur durende Masterclass "Schrijven voor Boek & Filmscript" bij te wonen. Visser behandelt in deze Masterclass onder meer de drie-akten-opzet, het maken van een treatment, het ontwikkelen van personages en diverse schrijfstijlen. Volgens de schrijver is dit geen oplichting. Hij zal de deelnemers veel nuttige tips geven. Arie Visser zal deze Masterclass in september in Barendrecht verzorgen. Voor de drie boeken geldt momenteel een totaalprijs van 50 euro. De actie loopt tot en met 31 augustus.

Advertenties uit de krant