Afbeelding

"Aan Tafel" bij Tentweek in Slikkerveer

Algemeen

Van 15 t/m 19 augustus is de jaarlijkse tentweek in Slikkerveer. Met als weekthema "Aan Tafel!" zijn er in twee tenten activiteiten voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en tieners van 10 t/m 13 jaar. Voor 13+ zijn er programma's in de avonduren.

De jongste kinderen gaan in een grote witte tent een leuke week beleven met zingen, mooie Bijbelverhalen, sketches en het maken van creatieve werkjes. Voor dinsdagmiddag staat een spannende vossenjacht op het programma. Woensdagmiddag komt toneelgroep "Wink" weer langs met een vrolijk toneelstuk. Ook Ton en Tineke keren deze week weer terug. Donderdagmiddag worden er spelletjes gedaan. Op vrijdag wordt er traditioneel besloten met het smullen van pannenkoeken. De tentactiviteiten voor de kindergroep zijn dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Tienerprogramma
De tieners hebben gelijktijdig hun activiteiten in de achthoektent die ook een plaatsje krijgt op de hoek van de Oranjestraat en Prins Bernhardstraat. Ook hier klinken elke dag Bijbelverhalen met elke dag "iemand anders aan tafel". Elke ochtend kunnen er leuke knutsels gemaakt worden. Samen met Sam en Jiddo kan deze groep weer een spannend avontuur beleven. Zij moeten in de Sahara het geheim van een medaillon oplossen. Ook de dagen erna wacht een groot en spannend spel. Op woensdag schuift ook deze groep aan bij de toneeluitvoering van "Wink".
De avonden voor 13+ zijn maandag t/m donderdag vanaf 19.30 uur. De eerste avond wachten spellen en wat lekkers van de barbecue. Dinsdag is er een leuk spel in de wijk. Woensdag komt een drugscrimineel over zijn verleden en inkeer vertellen. Donderdag wacht "een groot spektakel".
Voor ouders en belangstellenden is 19 augustus een slotavond. Er wordt dan bij koffie en fris op de week teruggeblikt van 19.00 tot 20.00 uur.

Advertenties uit de krant