Afbeelding

Sprado komt al tien jaar goed uit de verf

Algemeen

Tien jaar geleden begonnen Jacco en Sylvia Sprado naast hun bedrijf voor meubelrenovatie een winkel in Rijsoord. In het begin werden hier zelf opgeknapte kasten verkocht, maar al snel kwam de nadruk te leggen op verf en originele interieurartikelen.

"Als klanten een kast laten opknappen of er zelf mee aan de slag gaan, willen ze vaak een hele kamer aanpakken. We kregen vraag of we daar ook materialen voor hebben en daar hebben we op ingespeeld" vertelt Sylvia.
De winkel biedt voor de regio een unieke keus aan krijt- en kalkverf, gevelverf en de nu zeer populaire betonlookverf van de kwaliteitsmerken Pure & Original en L'Autentique. Twee mengmachines zijn beschikbaar om de kleuren te kunnen bieden die de vele blikken niet bieden.
Sprado biedt daarnaast veel keus in beslag voor de deuren en kasten die men een nieuw uiterlijk wil geven. Naast de handgrepen kan men ook kiezen voor accessoires die op de kast niet misstaan: "We verkopen zo een compleet plaatje. Maar er zijn nu ook mensen die hier nu binnenstappen om een leuk cadeautje te vinden."
Afgelopen week heeft de nieuwe kerstcollectie een plaatsje in de sfeervolle winkel gekregen. Ook is het assortiment recent uitgebreid met een collectie industriële lampen, verkrijgbaar van klein tot zeer groot. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan krijgen de klanten heel de maand oktober bij alle aankopen een cadeautje.

Sprado Meubelrenovatie | Verf & Woondecoratie is te vinden aan de Mauritsweg 6 in Ridderkerk-Rijsoord. De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak: 0180-417241. Voor meer informatie: www.sprado.nl.

Advertenties uit de krant