Afbeelding

Verslokaal opent in Rijsoord

Algemeen

RIDDERKERK - Vanaf 1 november zijn Freek en Simone Bahlman de trotse nieuwe eigenaren van Verslokaal Zoet en Melk in Rijsoord. De winkel is gevestigd in het pand van de voormalige Boerenlandwinkel aan de Rijsoordsestraat 28.
De winkel behoudt een vast aanbod van verse zuivel, kaas, vlees en brood. Hiervoor zijn Freek en Simone op zoek gegaan naar de beste lokale leveranciers, waardoor het aanbod rechtstreeks van boerenbedrijven uit onder meer de Alblasserwaard en Hoeksche Waard komt. Het meest lokale product is natuurlijk meel van de Rijsoordse korenmolen de Kersenboom.
Naast een vers aanbod uit de schijf van vijf kun je bij Zoet en Melk terecht voor een aantal goeie wijnen, droge worst, lokale chips en natuurlijk Simone's huisgemaakte plaatkoek met het meel van de molen.
Freek en Simone zijn beiden van origine kunstdocenten. Hun liefde voor kunst (en kitsch) is terug te zien in de winkel en het aanbod.
De winkel is open vanaf vrijdag 18 november. Maar al komend weekend kun men er binnenstappen om kennis te maken met de nieuwe eigenaren. De koffie staat klaar!
De openingstijden van het Verslokaal zijn vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.
(De openingstijden zullen net als het assortiment in de loop van het jaar uitbreiden)

Advertenties uit de krant