Afbeelding

Plusklas De23 start nieuwe lessenreeks

Algemeen

RIDDERKERK/BARENDRECHT - Op dinsdag 10 januari en woensdag 11 januari begint Plusklas De 23 in Barendrecht een nieuwe reeks lessen van 10 ochtenden. De23 is een externe plusklas en biedt wekelijks tijdens schooltijd les aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, die op hun eigen basisschool te weinig uitdaging ondervinden. Op dinsdag is er een plusklas voor jongere kinderen (t/m groep 5) en op woensdag voor oudere kinderen (vanaf groep 5). Voor nieuwe leerlingen is de eerste les een (gratis) proefles. De komende periode is het thema 'Vooruitgang'. Dit is het thema van het Techniektoernooi 2017, waar we aan mee gaan doen. Daarnaast zullen we ons bezighouden met uitvindingen en ontdekkingen, met filosofische vragen rondom vooruitgang, maar ook met persoonlijke vooruitgang en eigen mindset.

Ouders kunnen hun kind aanmelden via contact@de23.nl of via 06-48862921. Vanwege de leerplicht dient de basisschool toestemming te geven voor deelname aan de plusklas.

Plusklas De23 is opgericht door Irmgard Ballast. Zij is universitair opgeleid, ze is oud-Leonardoleerkracht en gediplomeerd ECHA-specialist hoogbegaafdheid. Ook is zij KernTalentenanalist. Meer informatie is te vinden op www.de23.nl .

Advertenties uit de krant