Afbeelding

Ben jij die vrouw bij de Albert Heijn?

Algemeen

,,Afgelopen donderdag, 5 januari iets na half zes, ontstond er een moment bij de kassa van Albert Heijn in Ridderkerk, waarbij jij , de vrouw die haar boodschappen achter die van mij op de kassaband neer legde, indruk maakte op mij. Ik bood gekscherend aan je boodschappen te betalen door het bordje tussen onze boodschappen weg te halen, zodat 2017 voor mij goed zou beginnen, maar dat jij dat natuurlijk niet zou willen. Jij antwoordde iets in de trant van dat dat best mee zou kunnen vallen. Wij rekenden beiden af en liepen apart Albert Heijn uit. Jij liep richting vishandel; parkeerterrein aldaar?
Ik had op dat moment niet de brutaliteit om achter je aan te lopen en je voor te stellen/ te vragen, omdat ik 'je boodschappen niet betaald had', of ik het goed kon maken met een etentje.
Indien je een partner hebt, dan kan ik alleen maar zeggen dat deze, voor zover dat in één ogenblik in te schatten is, boft. Zie deze tekst dan verder als compliment voor je bij de start van het nieuwe jaar 2017 van iemand , die geraakt is door je en die dat zelden tot nooit meemaakt. In verband met jouw en mijn privacy staat niet mijn echte naam hieronder. Ook het vermelde emailadres is om die reden nieuw. Uiteraard zijn mijn bedoelingen integer en zijn mijn echte gegevens bekend bij de redactie. Ik besef dat de kans klein is dat je dit leest. Toch moet ik iets met de indruk, die jij in dat ene moment op mij maakte. Ik hoop dat je reageert. Het aanbod van het etentje blijft 'heel 2017' staan." 


Met warme groet,

Pietje Bel
veilig@ziggo.nl

Advertenties uit de krant