De eerste lunch van dit jaar trok ruim dertig deelnemers
De eerste lunch van dit jaar trok ruim dertig deelnemers

Lunchen in Bolnes een succes

Algemeen

RIDDERKERK - De wekelijkse wijklunch in Bolnes is een succes. Na de succesvolle pilot op 28 september vorig jaar, is het project vorige week officieel van start gegaan. Sport en Welzijn en Pameijer organiseerden op woensdag 18 januari "Lunch Dichtbij" in het WVC Bolnes.
Bij de eerste lunch waren ruim 30 gasten aanwezig. Zij kwamen naar de lunch om een middag verwend te worden, gezellig met andere bewoners een praatje te maken of om lekker te ontspannen. De sfeer zat er goed in en de medewerkers van Pameijer hebben hun kwaliteiten laten zien. De tafels waren perfect gedekt en de medewerkers bedienden de klanten als professionele gastvrouwen en –heren. Als er een klant was die iets niet lekker vond, werd en direct voor een alternatief gezorgd.
"Lunch Dichtbij" vindt wekelijks plaats van 12.00 tot 14.00 uur in het WVC Bolnes aan de Noordstraat 255a. De lunch staat in het teken van het verbinden van bewoners. Men is zowel alleen als met een partner welkom. De bedoeling is dat er nieuwe contacten ontstaan tussen de bewoners. Een van de organisatoren vertelt: "Alle gasten hebben aangegeven de volgende keer weer van de partij te zijn. De ene wil wekelijks komen, de ander komt één keer per maand. Dat maakt deze lunch zo bijzonder: iedereen is welkom en kan komen wanneer hij of zij wilt."
Deelname kost € 5,-- per keer. Dit is inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en een consumptie (geen alcohol). Aanmelden kan tot de vrijdag voorafgaand aan de lunch. Dit kan door te bellen naar het WVC via 0180 – 411 148 of door te mailen naar Marianne Smulders via Marianne.Smulders@pameijer.nl. Men kan bij aanmelding doorgeven of men een allergie of dieetwensen heeft.

Advertenties uit de krant