Afbeelding

Eigen plek voor Beautysalon Belloïse

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 22 april opent Marinka Borburgh officieel haar nieuwe schoonheidssalon in Ridderkerk. Vanaf 13.00 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met haar nieuwe werkruimte onder het genot van een hapje en een drankje. Ook wordt de opening gevierd met leuke kortingen.
Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heeft Marinka sinds augustus 2015 haar eigen salon. Ze startte aan huis, maar veel ruimte had ze toen niet. Ze verhuisde daarom na een halfjaar naar een zonnestudio in Ridderkerk. In maart van dit jaar kreeg ze de kans om haar droom te verwezenlijken met een eigen ruimte. In Drievliet heeft ze een grote en mooie salon kunnen inrichtingen. "In mijn salon bied ik diverse behandelingen om huid in topconditie te krijgen en te laten stralen. Elke behandeling wordt speciaal op huidtype en wensen samengesteld. Voordat ik begin met een behandeling doe ik een intakegesprek. Zo bepaal ik het huidtype en kan ik daarop mijn producten afstemmen" vertelt Marinka over haar werkwijze: "En alle producten waarmee ik werk zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en van hoogwaardige kwaliteit."
Naast huidverzorging kan men in haar salon ook terecht voor ontharen, hoofdhuidmassage, rugmassage, gezichtsmassage, rugbehandelingen, hand- en voetverzorging en verven van wimpers en wenkbrauwen. "Om mijn salon te blijven vernieuwen en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen volg ik trainingen en cursussen op het gebied van huidverbetering en huidverzorging."
Beautysalon Belloïse is te vinden aan de Houtzaagmolen 99a. Voor meer informatie: www.belloise.nl.

Advertenties uit de krant