Afbeelding
ADVERTORIAL

Auto Indumij trotse sponsor van Truckrun Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer voor Barendrecht en omgeving is ook dit jaar weer trotse sponsor van de gezellige Truckrun. Marc van den Heuvel, Storemanager bij Auto Indumij Barendrecht vertelt: ,,Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om maatschappelijke doelen te ondersteunen. Dat dragen wij een warm hart toe. De Truckrun past uitstekend in dit beleid. Wanneer je ziet met hoeveel enthousiasme de organisatie te werk gaat, hoort over de spanning bij de mensen met een beperking voorafgaand aan de dag en op de dag zelf al die blije gezichten ziet, weet je dat je de juiste keuze gemaakt hebt."

Auto Indumij Truck
Auto Indumij rijdt zelf ook mee met de autotransporter. Dit jaar hebben we zelfs een filmcrew ingehuurd om het evenement vast te leggen.

Kom kijken
De Truckun vindt plaats op zaterdag 1 juli aanstaande. De trucks vertrekken vanaf 12 uur vanaf het terrein van Hillfresh te Barendrecht. Om 15 uur zullen de trucks weer terugkeren, waarna een aantal artiesten zal zorgen voor de muzikale invulling. Om 16.30 uur is de uitreiking van de mooist versierde truck. Meer info? Check www.truckrunbarendrecht.nl

Kortom, genoeg redenen om even een kijkje te gaan nemen!

Lees ook: http://www.deschakelbarendrecht.nl/nieuws/algemeen/33732/gewijzigde-route-bij-truckrun-

Advertenties uit de krant