Afbeelding

KrantDessert juni 2017: Aardbeientoetjes....

Algemeen

Aardbeientoetjes

Het toetje uit deze KrantDessert is gemaakt door Lisanne en Annet. Zij zijn bewoners van Meliom in Barendrecht. Ze vonden het resultaat zo lekker dat ze bijna hun vingers erbij opaten.

Dit heb je nodig:

Vier glaasjes

100 gram Monschou

125 gram opgeklopte slagroom

4 theelelpels suiker

Snufje koek- en speculaaskruiden

Zes Bastogne koeken

Aardbeien

Zo maak je het:

Klop de Monchou met de suiker de koek- en speculaaskruiden luchtig. Voeg dan de slagroom toe en schep het goed door. Verkruimel de Bastogne koeken en verdeel de helft hiervan over de glaasjes. Verdeel daarna het monchoumengsel over de vier glazen. Daarna nog een keer koekkruimels en als laatste de aardbeien.

Bekijk de video waarin Lisanne en Annet uitleggen hoe je het maakt via onze website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant