Afbeelding

Nieuwe woningen aan Nieuwe Maas

Algemeen

RIDDERKERK – In Slikkerveer aan het water, worden momenteel nieuwe woningen gebouwd. In het eerste kwartaal van 2018 worden de appartemententorens Tourmalijn opgeleverd. Hiervan zijn nog enkele appartementen te huur.

Hierna zal Stebru Transformatie aan de Drierivierenlaan starten met de bouw van 25 eengezinswoningen met daar bovenop twee lagen met 25 appartementen. Dit project wordt 'De Stoere Kade' genoemd. Men kan zich nu voor deze woningen inschrijven tot 15 september. Door de inschrijving wordt men op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en krijgt men voorrang bij de volgende fase.  De verwachting is in het vierde kwartaal van 2017 met de verkoop zal worden gestart. Een start waarbij Delta Makelaars en Stebru Verkoop aanwezig zullen zijn.

De eengezinswoningen zijn vanaf circa 125 vierkante meter en voorzien van een luxe badkamer en keuken. Het unieke terras grenst aan de achterkant van de woning op de eerste verdieping. Bovenop komen grote appartementen met een oppervlak van circa 110 vierkante meter. De appartementen hebben mooie balkons aan de voorkant, zodat er een mooi uitzicht over de Nieuwe Maas ontstaat.

De eengezinswoningen zijn vanaf € 305.000,- v.o.n. te koop en de appartementen van € 296.500,- v.o.n..

Dit gedeelte van Slikkerveer is al erg gewild. De drie rivieren komen hier samen, de waterbus heeft er een halte en er staat sinds kort een paviljoen naast deze halte. Naast de Tourmalijn-woontorens staan er al meerdere appartementsgebouwen.

De plannen zijn volop in de voorbereidingsfase. In het vierde kwartaal van 2017 verwacht de ontwikkelaar het definitieve plan klaar te hebben. Meer informatie en inschrijven via www.destoerekade.nl. Of bel met Delta Makelaars: 0180-200000.

Advertenties uit de krant