Afbeelding

Afscheid van CBS De Wingerd

Algemeen

RIDDERKERK - Op donderdag 6 juli heeft CBS De Wingerd afscheid genomen van leerkracht Dineke van Mourik en directeur Caroline Nieuwstraten. Na 42 jaar les te hebben gegeven op CBS De Wingerd gaat juf Dineke genieten van haar pensioen. Caroline verlaat De Wingerd na 17 jaar en zal volgend schooljaar als directeur aan de slag gaan op CBS De Fontein.
Juf Dineke en Caroline werden voor aanvang van hun laatste Wingerdschool met een tuktuk van huis opgehaald en door alle leerlingen toegezongen op het schoolplein. Daar namen zij ieder een eigen gemaakt cadeau van alle kinderen in ontvangst. Juf Dineke gaf daarna in haar eigen groep 6 haar laatste les, die bestond uit het spelen van een quiz en het versieren van cupcakes.
In de namiddag hebben ouders en andere belangstellenden op school afscheid genomen van beide dames.

Lezen Oké
Juf Dineke was de stuwende kracht achter de Kinderboekenweek, Lezen Oké en de uitreiking van de zilveren en gouden griffels en penselen. In haar groep besteedde zij ook veel aandacht aan het thema Tweede Wereldoorlog. Zij stond garant voor leuke en leerzame excursies voor haar groep die door de leerlingen altijd enthousiast zijn ontvangen. CBS De Wingerd en de leerlingen zullen haar kennis, inzet en grote netwerk zeker gaan missen. Wij hopen dat zij gaat genieten van deze nieuwe levensfase en wensen haar alle goeds.
Directeur Caroline gaat dan wel CBS De Wingerd verlaten, maar ze blijft werkzaam binnen de schoolvereniging PCPOBR. Zij stond altijd voor iedereen klaar en het bestuur verwacht dat zij met haar warme manier van leidinggeven een toegevoegde waarde voor CBS De Fontein zal zijn.

Advertenties uit de krant