Afbeelding

Voetballer van het jaar

Algemeen

RIDDERKERK - Op de slotavond van het seizoen voor alle Medewerkers werden in de kantine van sv Slikkerveer door voorzitter Joop van Ettinger diverse prijzen uitgereikt.
Als eerste werd stil gestaan bij twee veteranen die afscheid nemen van hun actieve voetbalcarrière. Kees van Leenen en Gilles Brandt hebben hun voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, maar blijven op verschillende fronten actief binnen de club. Kees als scheidsrechter en coach en Gilles op het wedstrijdsecretariaat.
Vrijwilliger van het Jaar werd Sylvester van Reede. Voor Sportploeg van het Jaar werd dit keer een dubbele prijs uitgereikt. Een van die prijzen was voor Slikkerveer B3 dat niet alleen kampioen is geworden, maar ook de beker wist te winnen. Die dubbel is een geweldige prestatie.

Doorgebroken
Ook Slikkerveer 1 werd Sportploeg van het Jaar, aangezien dit elftal na de degradatie van vorig jaar meteen in dit seizoen via het kampioenschap weer terugkeerde in de tweede klasse. Tot slot werd Kenchi Orcadio uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar bij Slikkerveer. Dit jaar doorgebroken als basisspeler in het eerste elftal in het hart van de defensie. Daarnaast ook al jarenlang als trainer en coach bij de pupillen actief en daarmee een medewerker die veel doet binnen de vereniging.

Advertenties uit de krant