Jacqueline Revier bracht Sylvia weer naar werk
Jacqueline Revier bracht Sylvia weer naar werk

Van bijstand naar baan

Algemeen

RIDDERKERK - Enige tijd geleden nam Sylvia contact op met Sport en Welzijn, omdat zij interesse had in het project 'bewegen naar (vrijwilligers)werk'. Met de juiste motivatie en wat hulp van SenW heeft zij nu een fulltime baan als beveiliger.
Sylvia (37 jaar) raakte na een dienstverband van acht jaar haar baan kwijt. Met solliciteren had ze daarna weinig succes. Ze werd niet eens uitgenodigd voor een gesprek. "Je valt eigenlijk in een diep gat zowel financieel als geestelijk, een gat wat voor mij bijna een depressie werd" vertelt Syvia, die op aanraden van een vriendin contact zocht met SenW. "Zij vertelde met veel enthousiasme over dit traject. Het sporten en bewegen, bijeenkomsten over talentontwikkeling en communicatie deden haar opbloeien."
Sylvia kwam zo in contact met Jacqueline Revier, één van de drijvende krachten van dit project. Zij ging direct voor haar aan de slag: "Ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk weer aan het werk en het liefst iets in de beveiliging. Hier heb ik mijn papieren voor en hier ligt mijn passie. SenW heeft contact met Peter Wijsbroek van Quality Security Europe, een Nederlands beveiligingsbedrijf. Voor ik het wist had ik een sollicitatiegesprek en werd ik aangenomen. Ik kon mijn geluk niet op. Nu heb ik een contract voor 36 uur in mijn eigen branche. Het heeft mij echt een enorme boost gegeven. Ik voel mij weer fit, energiek en tel weer mee"
Wie al lange tijd thuis zit kan voor dit traject contact opnemen met SenW via 0180-432350.

Advertenties uit de krant