Afbeelding

Ank en Anrie vieren jubileum

Algemeen

RIDDERKERK - In augustus 1992 zetten Ank en Anrie Remus de eerste danspassen in hun eigen danscentrum. Na 25 jaar swingt het Ridderkerkse paar nog volop.
Na vele jaren in diverse dansscholen te hebben gewerkt besloten Ank en Anrie in 1992 hun droom waar te maken. In De Magneet in Rotterdam-IJsselmonde werd een goede accommodatie gevonden met de mooiste dansvloer die je je kon wensen. De dansvloer ligt namelijk niet zoals gebruikelijk op beton maar op hout waardoor het dansen minder belastend is voor het lichaam. Ondanks de jarenlange danservaring was het pionieren. De juiste geluidsapparatuur aanschaffen, zelf folders in brievenbussen stoppen, alles in orde maken voor Kamer van Koophandel, belasting, muziekrechten. Ondanks dat ook in de jaren negentig de dansscholen al een dip kenden wist Danscentrum Remus te groeien. Ook nu is de dansschool nog in full swing! Anrie is nationaal en internationaal gediplomeerd dansleraar en het danscentrum is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren.
Op zaterdag 11 november is er een feestelijke dansavond om het jubileum te vieren. Cursisten hebben gratis toegang tot deze happening. Op zaterdag 9 september is er een kennismakingsavond voor mensen die er ook voor voelen om te gaan dansen. Iedereen is dan van 19.00 tot 20.00 uur welkom in De Magneet. Op deze avond is ook de eerste dansavond van dit seizoen vanaf 20.30 uur.

Advertenties uit de krant