Afbeelding

Praktische Psychologie voor Vrouwen

Algemeen

Barendrecht - Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer achtergrondinformatie wil hebben over het gedrag van mensen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe cursus 'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen'. Deze inspirerende cursus, bestaande uit acht bijeenkomsten, start opnieuw op vrijdagochtend 6 oktober in Barendrecht.
Drs. Maja Jeffkins heeft veel succes met deze lessen: "Het is een gezellige maar zeker ook een leerzame cursus waarin je veel inzicht krijgt in het denken en handelen van mensen. Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Natuurlijk geef ik ook tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig."
De nieuwe cursus is op de ochtenden van vrijdag 6/10, 27/10, 10/11, 24/11, 8/12, 12/1, 26/1, 9/2 van 9.30 tot 11.30 uur in Theater Het Kruispunt in Barendrecht. (Dezelfde cursus start ook op woensdagavond 13 september in Barendrecht en op maandagochtend 18 september in Gorinchem.) Deelname kost €195,-, inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname.
Voor kan men geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins via: 010-2344554 of kijken op www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant