Afbeelding

Activiteiten Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - Bij stichting wijkactiveiten Slikkerveer wordt een cursus mindfulness gestart. Tijdens de cursus van drie avonden wordt er dieper ingegaan op verschillende onderdelen. Zo leert men om over een langere periode mindful bezig te zijn. Aan het einde van de cursus krijgt men een syllabus mee, zodat thuis de oefeningen kunnen worden bijgehouden en hopelijk meer kan integreren in het dagelijks leven.

De workshop wordt gehouden op de woensdagavond 8, 15 en 22 november van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn 30 euro. Opgeven kan via info@sws-slikkerveer.nl onder vermelding van de adresgegevens.

Halloweenavond
Er wordt in de avond van  27 oktober gestart met een gezamenlijke Halloweenmaaltijd om 17.30 uur en daarna staat er een spookachtige speurtocht op het programma. Deelname is gratis. Aanmelden via emailadres info@sws-slikkerveer.nl onder vermelding van naam en leeftijd. Er is een maximum aantal kinderen wat mee kan doen. 

't Pannetje van Slikkerveer
20 Oktober serveren zij een heerlijke vleesschotel met zuurkool en aardappelpuree. Het voorgerecht bestaat uit een bospaddenstoelen soep en het nagerecht apfelstrudel met slagroom. De maaltijd kost 10 euro per persoon en kan worden gereserveerd bij de balie van het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62 tegen betaling van een voorschot van 5 euro per persoon. Voor meer informatie kan men bellen naar 06-409 88 261.

Advertenties uit de krant