Afbeelding

Afscheidswedstrijd Afendy Roehoeputij

Algemeen

RIDDERKERK - Afgelopen vrijdag  werd bij SV Slikkerveer een afscheidswedstrijd gespeeld voor oud-eerste elftalspeler Afendy Roehoeputij, die meteen gekoppeld werd aan het 97-jarige bestaan van de voetbalvereniging.

Het werd een wedstrijd tussen het kampioenselftal uit het seizoen 2011/2012 en een all-star team van oud selectie-  en gastspelers, waarbij de coaching gedaan werd door twee oud-trainers Richard Mank en Steef Buijs. Danny Wijnstekers, een derde trainer van Afendy Roehoeputij in de afgelopen jaren, stond nog gewoon op het veld. In de reguliere wedstrijd werd het 3-3, waarbij Anfendy ook nog tot scoren kwam. Penalty's moesten uiteindelijk bepalen wie er zou winnen en het werd het kampioensteam met Kevin Brouwer en Patrick Werkhoven in de goal.

Afendy moest eind vorig jaar noodgedwongen een punt zetten achter zijn actieve spelerscarrière vanwege een zware knieblessure, na 24 jaar voor Slikkerveer te hebben gevoetbald. De laatste tien was hij selectiespeler van het eerste elftal. Nog een keertje mocht de van origine middenvelder maar later spelend op de linksback positie de bal opbouwen naar voren en mee ten aanval trekken. Het werd een wedstrijd waarbij vooral de verbroedering voorop stond. Het bleef na afloop van het duel nog lang gezellig op het Sliknest.

Advertenties uit de krant