Afbeelding

Leren grenzen stellen

Algemeen

Op donderdag 26 oktober organiseert Connect2Act een workshop 'grenzen stellen' voor vrijwilligers. De workshop vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur in de kantine van sporthal De Beverbol en wordt gratis aangeboden. Martine Mechelaere heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij VrijwilligersWerk Rotterdam en is de docente deze dag. Op donderdag 9 november is er een vervolgworkshop gepland.

Er wordt steeds meer van vrijwilligers gevraagd. Omdat men hart heeft voor de vereniging of stichting, is het soms moeilijk om nee te zeggen. Met de workshop wordt de aandacht gevestigd op het stellen van grenzen en hoe men dit kan bewaken. Daarbij worden tips gegeven om op een effectieve manier de eigen grenzen kenbaar te maken en dat men zich schuldig moet voelen als men een keer "nee" moet zeggen. De workshop wordt afgewisseld met theorie, praktische opdrachten en oefeningen.
Vrijwilligers die (soms) moeite hebben met het bewaken van eigen grenzen en/of meer doen dan ze eigenlijk leuk vinden kunnen zich tot uiterlijk maandag 23 oktober voor 13.00 uur voor de workshop aanmelden via inschrijven@connect2act.nl of 0180-430440.

Advertenties uit de krant