Afbeelding

Halloween in Drievliet groot succes

Algemeen

RIDDERKERK - Voor de kinderen in Drievliet/t zand werd er ook dit jaar een Halloweenweekend gehouden. Vrijdagavond was het de beurt aan Teamwijkidee3vliet/tZand voor een ontzettend griezelige avond en zaterdagavond vond de Halloweendisco in de Fuik plaats.
's Avonds konden de kinderen samen met hun ouders op pad voor de griezeltocht. Op het schoolplein van OBS De Botter was het al eng, donker en was er van alles te beleven bij vier tenten. Bij sommige tenten moesten jong en oud beschikken over stalen zenuwen.
Tijdens de griezeltocht  moesten er opdrachten gedaan worden, kwamen de kinderen veel griezels tegen en er was natuurlijk snoep en limonade. Vanuit de winkeliersvereniging waren Gaby en Arthur Kronemeijer van de partij met het Heksenhoedenspel en snoep voor alle kinderen.
Ook in het speeltuintje in de Torenmolen heeft een wijkbewoner geholpen om er een schitterend eng spektakel van te maken. Er wordt teruggekeken op een succesvollle griezelavond. Het team bedankt de vele vrijwilligers en OBS De Botter voor het gebruik van school en plein.

Advertenties uit de krant