Belangstelling van 60+ en de honderdste leerling
Belangstelling van 60+ en de honderdste leerling Foto: Johan Kruithof

Sponsorloop voor Kimcha

Algemeen

RIDDERKERK - Basisschool De Driemaster in Slikkerveer heeft een succesvolle sponsorloop achter de rug voor Red een Kind! Deze organisatie biedt verschillende mogelijkheden om van betekenis te zijn voor en betrokken te zijn bij een sponsorkind.
De Driemaster doet dit door het sponsoren we Kimcha. Zij is geboren in juni 2009 en is nu 8 jaar oud. De school is nauw bij haar betrokken. Brieven van Kimcha worden voorgelezen in de klassen en er worden brieven terug gestuurd. Ook wordt er gebeden voor Kincha en geld ingezameld. Op 10 oktober jl. werd met hele school een sponsorloop gehouden voor Kimcha. Dat leverde een prachtig bedrag op. De Driemaster Kanjers brachten met hun rondjes € 2352,30 bij elkaar.

Honderdste leerling
Voor De Driemaster is het een prettige ontwikkeling dat de school weer groeit. Na de herfstvakantie kon er gestart worden met een tweede kleutergroep. Op 1 november jl. mocht men ook de honderdste leerling begroeten. De komst van Saartje van Oost naar de school zorgde voor deze mijlpaal.
Op woensdag 25 oktober jl. mochten we vele opa's en oma's en andere 60+'ers ontvangen op school. De families en andere gasten waren van harte welkom om mee te kijken in de groepen en lessen te volgen. Met alle belangstellenden kan men terugkijken op een geslaagde ochtend.

Advertenties uit de krant