Diana de Jong en Laura Lotte hebben een nieuwe pop-up winkel
Diana de Jong en Laura Lotte hebben een nieuwe pop-up winkel Foto: Johan Kruithof

DOLblij in de Ridderhof

Algemeen

Met DOLblij hebben Diana de Jong en Laura Lotte een nieuwe pop-up winkel ingericht in winkelcentrum Ridderhof. De Ridderkerkse vriendinnen, die twee jaar geleden begonnen met Fashion@homes, ontvingen hun klanten de afgelopen maanden al in een tijdelijke winkel. Daar hebben ze nu een vervolg aan gegeven op een andere locatie.
" Voorheen organiseerde we alleen gezellige avondjes bij de mensen thuis en stonden we op evenementen, wat we ook zeker blijven doen. De winkel is daarnaast voor ons een grote uitdaging geworden" aldus het duo. Met DOLblij willen interieurstyliste Diana en fashionstyliste Laura vooral verrassen. "We hebben niet een eenduidige stijl. We gaan vooral af op ons gevoel. Het is opvallend dat we daarin heel vaak gelijkgestemd zijn" zeggen ze over hun eigenwijze collectie.
De damesmode die ze kiezen voldoet aan de omschrijving "eenvoudig, warmte, comfort, stoer en vrouwelijk". Daarnaast kan men bij DOLblij slagen voor leuke cadeautjes en woonaccessoires. Belangrijk vinden de onderneemsters dat het vooral betaalbaar moet zijn, maar ze gaan luxe en duurdere artikelen niet uit de weg. "Als het bijzonder is willen we het gewoon hebben. Kwaliteit heeft gewoon z'n prijs. Maar met ons totale aanbod willen we graag een winkel zijn voor iedereen!"
DOLblij (Ridderhof 55) is geopend op dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties uit de krant