Afbeelding

Nog kaarten beschikbaar voor benefietconcert Gerald Troost 

Algemeen

RIDDERKERK - Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het benefietconcert Gerald Troost op donderdagavond 7 december in het gebouw van Volle Evangelie Gemeente De Kern in Ridderkerk. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de Umutima Foundation, een stichting die de Ridderkerkse Gerda den Ouden ondersteunt in haar werk onder weeskinderen in de stad Mkushi, Zambia. 

De muziek van Gerald wordt omschreven als pure gospelmuziek van Nederlandse bodem. Voor het benefietconcert is gekozen voor een intieme setting, waarbij Gerald naast veel van zijn bekende nummers een aantal nummers in Afrikaanse stijl zal spelen, geïnspireerd door ervaringen tijdens reizen die hij voor de organisatie Compassion heeft gemaakt. Meer informatie over Gerald Troost is te vinden op www.geraldtroost.nl. 

De benefietavond wordt extra bijzonder omdat Gerda den Ouden van de Umutima Foundation er die avond zelf bij is. Zij is op dat moment met verlof in Nederland. Wie benieuwd is naar de verhalen van Gerda en haar wil ontmoeten is voorafgaand aan het concert, tussen 18.30 en 19.45 uur, welkom voor een 'meet & greet'. 

Het benefietconcert vindt plaats in het gebouw van Volle Evangelie Gemeente De Kern, Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk. Aanvang: 20 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te bestellen via info@umutima.nl of te koop aan de zaal. 

Informatie over de Umutima Foundation vindt u op www.umutima.nl. 

Advertenties uit de krant