Afbeelding

Winterfeest voor verstandelijk beperkten

Algemeen

RIJSOORD - De organisatoren hebben het Rijsoordse Winterfeest op papier al gereed. Zaterdag 10 februari om 11 uur wordt de opening verzorgd door de Ridderkerkse wethouder Tineke Keuzenkamp. Het feest in de kantine van de v.v.Rijsoord wordt om 15 uur afgesloten.

Organisatoren v.v. Rijsoord en de Supportersvereniging benaderen diverse organisaties, waar de doelgroep zich kan opgeven. Ook individueel kan men voor dit feest aanmelden bij de organisatie. De organisatoren hebben het programma opgesteld in samenwerking met stichting Help Eens Een Handje, de financiële stimulator achter dit feest.

Pannenkoekenhuis Oosterpark zegde weer pannenkoeken toe, slagerij De Koning zal weer de gehaktballetjes verzorgen, TukTuk-IJs zal een heerlijk verfrissend ijsje verzorgen en bakker Van der Waal een koek. Het programma is vooral op Nederlandse muziek geënt, met een in Rijsoord bekende zanger/entertainer aan de muziekknoppen.

Het is geen verplichting om verkleed te komen. De organisatoren willen er een Hollands feest van maken, dus leuke creaties zijn van harte welkom. Er zijn prijzen beschikbaar voor wie die het leukst verkleed zijn. De gasten kunnen zich laten schminken door gezichtskunstenares Marina Kuipers.

Voor sommige gasten is begeleiding nodig Er zijn EHBO'ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is, rekent de organisatie erop dat zij daar zelf rekening mee houden. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor vervoer. Wie echt geen mogelijkheid heeft, kan contact opnemen met de organisatie .

Opgeven kan tot 8 februari. Aanmelden kan via onder meer Anyam, stichting Down Syndroom, Pameijer, Humanitas, stichting AAVB en Syndion. Individueel aanmelden kan via vv-rijsoord@planet.nl, wjvanwin@xs4all.nl en 0180-427183.

Advertenties uit de krant