Afbeelding

Seniorendag op 8 februari

Algemeen

RIDDERKERK - Op donderdag 8 februari 2018 is de traditionele Seniorendag in de kantine van VV Rijsoord. Elk jaar is het weer een uitdaging voor de organisatoren om, de meer dan 250 gasten, een prachtige dag te laten beleven.
Deze uitdaging is, net als alle jaren, met meer dan 100 procent enthousiasme aangegaan. Het programma krijgt steeds meer vaste vormen en zal weer als een huis staan. De laatste jaren is de organisatie voorzichtig een andere weg ingeslagen, waarbij elk jaar een nieuwigheid ingebouwd wordt. De trouwe bezoekers weten deze veranderingen te waarderen. De organisatie vertrouwt er dan ook op dat nieuwe bezoekers zich thuis zullen voelen bij het te presenteren programma.

Loterij
Zo'n dag organiseren kost wat en men is de sponsoren dan ook dankbaar voor hun ondersteuning. Belangrijke bron van inkomsten daarnaast is de jaarlijkse loterij. De huis aan huis verkoop van de loten in Rijsoord (en omgeving) zal plaatsvinden op zaterdag 6 januari 2018. Gehoopt wordt dat er dan zoveel mogelijk loten aan de man / vrouw kunnen worden gebracht waarmee de seniorendag geldelijk ondersteund kan worden.
Zodra er meer bekend is over de uitgifte van de (gratis!) entreekaarten zal dit via de geijkte kanalen bekend worden gemaakt.

Advertenties uit de krant