Afbeelding

Aanmelden voor Winterfeest Rijsoord

Algemeen

RIDDERKERK - De organisatoren, Stichting 'Help Eens Een Handje en de commissie van de v.v. Rijsoord hebben het Winterfeest op papier al gereed het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 10 februari om 11 uur zal het feest van start gaan.

Aanmelden voor 8 februari

Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is, willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich laten schminken door een gezichtskunstenares. Marina Kuipers Van Face to Face doet dit met plezier.

Voor sommige mensen van de doelgroep is er ook begeleiding nodig, vanuit de organisatie zijn er EHBO'ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is, rekent de organisatie dat zij daar zelf rekening mee houden, als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen gebruikt en niet zelf kan hanteren verwacht de organisatie dat er een begeleider aanwezig zal zijn. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor hun eigen vervoer, heb je helemaal geen mogelijkheid neem dan contact op met de organisatie en zij zullen dan kijken wat zij dan kunnen betekenen.

Doe dit wel voor 8 februari zodat er rekening mee kan worden gehouden met het regelen van de door sponsorring beschikbaar te stellen van de diverse etenswaren.

Aanmelding via mail:  vv-rijsoord@planet.nl  of  wjvanwin@xs4all.nl

Telefonisch: 0180-427183

Advertenties uit de krant