Afbeelding

CupCakeCup winnares komt uit Ridderkerk

Algemeen

RIDDERKERK - De elfjarige Roos in 't Veld uit Ridderkerk is tijdens de Grote Finale van de CupCakeCup, uitgeroepen tot de beste cupcakebakker van Nederland!

Uit ruim 500 aanmeldingen werden twintig kinderen, waaronder Roos,  geselecteerd voor dit programma van ZAPP, NPO 3, waar tijdens de kerstvakantie dagelijks te zien was hoe er gestreden werd om de Gouden CupCakeCup onder leiding van meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Rémy Duker.
Roos won met haar eerste plaats de Gouden CupCakeCup en een keukenmachine. Dat laatste was een grote wens van haar, want Roos bakt graag en veel. Zij wordt hierbij geïnspireerd en gestimuleerd door de eigenaar en de medewerkers van 'Taart en Decoratie' in Ridderkerk die haar voorafgaand aan deze wedstrijd hebben gesponsord. Op vrijdagavond 19 januari vieren zij hun tienjarig bestaan en Roos is door hen gevraagd een demonstratie 'suikerbloemen maken' te komen geven. Men kan deze avond vanaf 18.30 uur een kijkje komen nemen en de medewerkers van 'Taart en Decoratie' en Roos komen feliciteren!'

Advertenties uit de krant