Bloemen voor Drumband Harmonie

•   55 keer gelezen

RIDDERKERK - Afgelopen maandag, 5 februari werd de drumband van Harmonie Slikkerveer verrast met een hartelijke felicitatie en een mooie bos bloemen voor het behalen van de tweede plaats op het Nederlands Kampioenschap Marching.
De drumband van Harmonie Slikkerveer heeft Ridderkerk op de kaart kunnen zetten op zaterdag 20 januari in Wijchen alwaar de Marching en Music Contest  gehouden werd.

Margo Strik van NV- BAR Afvalbeheer heeft met de bloemen de felicitaties van de wethouder en het college van de Gemeente Ridderkerk mogen overbrengen aan de tambour-maître Jaap Kooiman.  De drumband was zeer verrast en blij met de geste van de gemeente Ridderkerk.

reageer als eerste