Afbeelding

Going in Style bij filmhuis

Algemeen

RIDDERKERK - Op vrijdag 9 maart vertoont het filmhuis Going in Style  met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Aanvang 19.30 uur. Theater het plein, Koningsplein 1. Toegangskaarten à 5 euro zijn twee weken vooraf verkrijgbaar in de Wereldwinkel, Schoutstraat 5 en voorafgaande aan de voorstelling aan de zaal.

Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

Prima film over een stel oudjes die van hun pensioen worden beroofd, en besluiten een bankoverval te plegen. De grootste kracht van Going in Style is natuurlijk het samenspel tussen Freeman, Arkin en Caine, en de drie legendes stellen niet teleur. Going in Style heeft een serieuze ondertoon over de economische crisis en banen die verloren gaan, maar regisseur Zach Braff wil het toch vooral luchtig houden. Met Arkin, Freeman en Caine die het materiaal serieus benaderen, maar ook niet vergeten om een lach op je gezicht te bezorgen.

                                             
 

Advertenties uit de krant