Logo decombinatieridderkerk.nl
ADVERTORIAL

Ikwileentrafic.nl: 4 topdeals bij Auto Indumij

  •   12 keer gelezen

DORDRECHT- Auto Indumij, de Renault dealer voor West-Brabant en Zuid-Holland, heeft weer iets leuks! De website ikwileentrafic.nl is in een geheel nieuw jasje gestoken met nóg scherpere topdeals!

De nieuwe Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic is geen onbekende op menig bouwplaats of drukke binnenstad. De effectiviteit van het model wordt bewezen op de werkplaats: met een hoog laadvolume tot wel 8,6 m3 kunnen gemakkelijk alle gereedschappen en materialen vervoerd worden. De laadruimte is bijzonder praktisch ingedeeld, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden.

De Renault Trafic innoveert op elk vlak. De cabine is ontworpen als "mobiel kantoor" waarin alle mobiele apparaten optimaal geïntegreerd kunnen worden. Ook handig, de Trafic heeft de langste laadlengte in zijn klasse. De sterke en efficiënte motoren zorgen ervoor dat je altijd meekomt in het verkeer

Trafic Génèrique

Het begint allemaal bij de Trafic Génèrique, die tijdelijk al leverbaar is vanaf 15.990 euro. Standaard is deze Trafic voorzien van superluxe bestuurdersstoel die in meerdere richtingen te verstellen is voor optimaal zitcomfort, sterke dCi 95pk motor en leverbaar in diverse lengtevarianten. Liever een nog completere Trafic? Kies dan voor de Trafic Comfort….

Luxe Trafic Comfort

De Trafic Comfort is standaard voorzien van airconditioning, parkeerhulp achter, cruise control en een uitgebreid audiosysteem. Zo kom je nog meer ontspannen op de klus! 

Vele ondernemers kozen voor de Renault Trafic. De betrouwbaarheid, het praktische gebruiksgemak, de uitstraling en de gunstige kilometerkostprijs zorgen ervoor dat de Trafic geliefd is binnen het MKB.

Persoonlijk advies

De ondernemer is op het juiste adres bij Auto Indumij. Het team van accountmanagers staat de ondernemer bij met persoonlijk advies op maat, een heldere offerte en een keur aan bijpassende accessoires. Zo is iedere Trafic uniek omdat ook ieder bedrijf uniek is. Denk bijvoorbeeld aan specifieke laadruimte inrichting, opbouw voor een glaszettersbedrijf of speciale koeling voor bedrijven die actief zijn in de horeca.

Vier topdeals

Speciaal voor de ondernemer heeft Auto Indumij vier topdeals geselecteerd. Zo is de nieuwe Trafic Génèrique al leverbaar vanaf 15.990 euro rijklaar.  Liever Flex Financial Lease? Dan is de Trafic al te rijden vanaf 296,- per maand op basis van 60 maanden en 20.000km per jaar. Kies je voor een Trafic uit de geselecteerde Auto Indumij voorraad? Dan ontvang je een waardecheque ter waarde van 750,- euro die je kunt besteden aan originele Trafic accessoires.  

Ook zo benieuwd naar de nieuwe Renault Trafic? Bezoek dan onze actiewebsite, www.ikwileentrafic.nl en vraag een offerte aan!

Reageer als eerste
Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten