Afbeelding

Nog steeds bruikbare spullen nodig voor Muziekvereniging 'Harmonie' Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - De muzikanten en vrijwilligers bij 'Harmonie' Slikkerveer hebben het er maar druk mee. Hoewel er al veel spullen langs zijn gebracht en opgehaald, is er in het clubhuis nog voldoende ruimte voor meer bruikbare spullen. Heeft men thuis nog een zolder of schuur die hard toe is aan een opruimbeurt? Geef de spullen die men overhoudt dan een tweede kans, en breng ze langs bij het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond is er altijd iemand aanwezig. Heeft men teveel spullen om zelf te sjouwen, dan staat ons ophaalteam voor je klaar.

Na 14.00 uur kan men bellen met telefoonnummer 0180-418072 voor een ophaalafspraak. Wegens ruimtegebrek wordt met erg grote spullen zoals kasten en banken altijd gewacht tot 1 à 2 weken voor de rommelmarkt. Transportbedrijf Groenenboom heeft een container beschikbaar gesteld om al deze grote spullen in op te kunnen slaan.

Op vrijdagavond 11 mei en zaterdag 12 mei, kan men bij het clubgebouw van de 'Harmonie' terecht om alle spullen die de vereniging heeft verzameld te bewonderen. Kom gerust langs, wie weet ligt die ene schat waarnaar men al jaren op zoek is ertussen. De opgehaalde spullen worden wekelijks gesorteerd en opgeruimd door de leden van de muziekvereniging. Tijdens de rommelmarkt zullen alle spullen per categorie worden aangeboden. Naast de tweedehands koopwaar, zullen ook de vertrouwde plantenkraam en het rad van avontuur worden opgesteld. Dit jaar komen er langs de straat ook kramen te staan met nieuwe spullen. Reden genoeg om een bezoek te brengen dus. De rommelmarkt is op vrijdagavond geopend van 18.30 tot 21.30 uur. Op zaterdag kan men zijn slag slaan van 9.30 tot 16.00 uur.

De opbrengst van de rommelmarkt komt dit jaar voor de helft ten goede aan de jeugd van de vereniging. De jeugdcommissie zal hiervan muziek, wedstrijden, concerten, maar ook uitjes als de jaarlijkse kampweek en seizoensafsluiting bekostigen. De andere helft gaat gebruikt worden voor onder andere nieuwe uniformen voor de drumband.

Advertenties uit de krant