Afbeelding

Nacht van Gebed in Ridderkerk

Algemeen

RIDDERKERK - Bid 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in gebouw Obadja. Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet 's nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. 

Jummai uit Nigeria na verteld een aanval op haar dorp: "Elke avond zijn we bang dat we 's nachts wederom worden aangevallen. 's Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming." Als christen maakt iedereen deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Iedereen is welkom op de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van uni in1 op 2 j Gebouw Obadja, Schepenstraat 4 te Ridderkerk. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot ongeveer 4.00 uur. Men kan er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Tijdens de nacht horen zewe verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen ze hen door gebed. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Mevrouw Heleen Quist, Telefoon 0180422612. Meer informatie is te vinden op: www.opendoors.nl/nacht

Advertenties uit de krant