Afbeelding

Minicursus wilde orchideeën

Algemeen

REGIO - Natuurvereniging IJsselmonde organiseert dit jaar, in plaats van een basiscursus, een aantal losse lessen en excursies. Het is mogelijk aan de losse minicursussen deel te nemen, maar men kan er ook voor kiezen er meerdere te volgen.

Donderdag 7 juni wordt een minicursus wilde orchideeën gegeven met een aansluitende excursie op zondagochtend 10 juni. Er zijn veertig soorten wilde orchideeën. Maar weinig bloemen zijn zo populair onder natuurfotografen en andere natuurliefhebbers. Het vinden en fotograferen van de bloemen is echter niet vanzelfsprekend. De meeste soorten zijn alleen te vinden in natuurgebieden.

Meedoen aan de losse minicursussen kost  voor leden zes euro, voor niet-leden tien euro. De cursus wordt gegeven in  NME centrum De Groene Draak in Ridderkerk van 20.00 tot 22.00 uur. De excursies zijn in de ochtend naar een gebied op het eiland IJsselmonde.

Aanmelden voor de workshops kan via secretariaat@natuurvereniging-ijsselmonde.nl. Zie voor meer informatie www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl.

Advertenties uit de krant