Afbeelding

Koele schaatslessen in Dordrecht

Algemeen

DORDRECHT -   Wie wil kan elke dag een uurtje schaatsles volgen in de zomer. Een leuke vakantieactiviteit en een prima voorbereiding op het winterseizoen. Van 6 tot en met 17 augustus kan men schaatsles te volgen bij kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD).

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens de Dynamic Dordt Days een snelcursus aangeboden. In deze cursus van drie of vijf ochtenden leren deelnemers de basisvaardigheden van schaatsen en de eerste beginselen van kunstrijden. De lessen zijn dagelijks van 11.30 tot 12.30 uur op de ijsbaan in Sportboulevard Dordrecht. Meedoen aan de driedaagse cursus kost 35 euro, aan de vijfdaagse cursus 55 euro, inclusief entree en een certificaat.

Schaatsen huren kan voor 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor vijf dagen. Er wordt een borg gevraagd van 50 euro per paar.

Wie al een beetje kan schaatsen, kan zich inschrijven voor het uitgebreide programma in een of beide weken Dazzling Dordt Days. Het doel is gedurende vijf dagen per week alle beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken.

Daarnaast wordt er dagelijks een dans/beweegles aangeboden. Beginners schrijven in voor de basisgroep. In de pauze van een half uur wordt gezamenlijk de (warme) lunch gebruikt. Er kan worden ingeschreven per week of voor twee weken in de basisgroep. Meer informatie en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl.

Advertenties uit de krant